- Strona główna
- La Rambla
La Rambla
Witaj na La Rambla
Witamy na La Rambla, gdzie dyskusje toczą się całą dobę! La Rambla to dział stworzony specjalnie dla zarejestrowanych Użytkowników FCBarca.com. Zapraszamy do rejestracji oraz dyskusji nie tylko o Barcelonie i nie tylko o piłce nożnej. W tym dziale obowiązuje regulamin serwisu FCBarca.com, który znajdziecie tutaj.
La Rambla
Online: 1333 Culés
Gorące dyskusje
DariaFCB
70
A pochwalę się. Miesiąc temu urodziłam synka! Młody jest zdrowy i nawet bardzo nie dokucza.... » Czytaj dalej
30 odpowiedzi
Faro
12
W Irlandii zamieszkihttps://x.com/i/status/2064618664423305538
36 odpowiedzi
Zoker
2
Ostatnie wezwanie do ligi typerów MŚ. Ktoś jeszcze chętny? Mamy na razie 49 uczestników.
39 odpowiedzi
Media
Sonda
MVP sezonu 2025/26 FC Barcelony jest:
Komunikat
Polecający
Ładowanie...
Historia komentarza
Ładowanie...
Online: 1333 Culés
6
Cześć nie wiem czy to odpowiednie miejsce na takie prośby, ale dostałem dzisiaj taką wiadomość"Potrzebna krew dla dziecka chorego na bialaczke B-Rh(-)ujemne to bardzo rzadka grupa krwi Kontakt 668 357 175. To prosba mojego znajomego Rafała Oszajcy". Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktokolwiek mógł udostępnił to, a może nawet ktoś z Was zna taką osobę.
3
@VeB1899lukasz Warto dodać, ze ludzie z grubą krwi 0 rh - mogą dac kazdemu! Ale oni zaś potrzebują dokladnie takiej samej. Wiec jesli tylko ktos ma grupę krwi 0 rh - tez może pomoc.
Gdybym tylko był w PL to juz bym gnal oddac.
0
@VeB1899lukasz Ostatnio były artykuły na fb o tym, że to oszustwo i żeby pod żadnym pozorem nie dzwonić na ten numer. Uważajcie.
0
@clyde Mógłbyś przybliżyć sprawę? Chodzi o ten numer? Czy poprpstu jest taka tendencja?
1
@VeB1899lukasz Dostałam taką samą wiadomość jakiś miesiąc temu, tylko imię i nazwisko inne. Potem widziałam artykuły, że to oszustwo po to by zadzwonić na ten numer. Pobiera bodajże 70 zł? O ile dobrze pamiętam. :/ W każdym razie, oszustwo. Zresztą jak ktoś szuka krwi podaje dane komu to potrzebne, gdzie najlepiej oddać i chociażby adres szpitala gdzie osoba przebywa. Tutaj podany jest tylko nr telefonu, to już budzi podejrzenia.
1
@VeB1899lukasz https://www.ktoto.info/numer/668357175/
0
@SceptycznyFan czyli to jakiś fejk, chyba
1
@VeB1899lukasz Też dostałem od znajomej na fb tę wiadomość. Identyczna.
Scam 100%
0
@SceptycznyFan Dobra dzieki